Massatges

Regala’t un moment.

Desconnecta.

Busca el teu benestar personal.

Cuida el teu cos.

Tractaments disponibles:

Massatge relaxant

(60 minuts): 35€

Teràpia amb maniobres suaus i delicades per aconseguir una relaxació física, mental i emocional. Ideal per desconnectar i regenerar-se energèticament.

Massatge

descontracturant

(60 minuts): 35€

Combinació del massatge relaxant i descontracturant on es treballa en les zones més carregades i tensionades del cos amb tècnica manual i ventoses, amb l’objectiu d’alleugerir les contractures i finalitzar amb una sensació d’equilibri i harmonia. Massatge d’intensitat mitja-alta.

Massatge prenatal

(60 minuts): 45€

Ideal per a embarassades. Suau i relaxant alhora que allibera la tensió muscular i aconsegueix el benestar de la futura mare i el nadó. Massatge de cos sencer.

Massatge coreà BokBu

(45-60 minuts): 35€

A través d’una tècnica ancestral coreana, utilitzem el massatge crani-facial i abdominal per aportar equilibri al cos, alliberar emocions estancades, alleujerir estrès mental, millorar digestions i trànsit intestinal alhora que ajudem al nostre sistema immunitari.

Ritual 5 sentits

(90 minuts): 65€

Consta d’una petita cerimònia de neteja amb fum de sàlvia blanca i un massatge personalitzat amb olis en funció de les teves necessitats perquè et sentis totalment revitalitzat/da.

Un ritual únic per gaudir d’un moment per a tu i on harmonitzar cos i ment a través de les sensacions.

Ja saps quin tractament vols?

*tots els massatges s’acompanyen d’una formulació personalitzada de l’oli de massatge amb olis essencials per aconseguir un estat de major benestar.

*tots els massatges poden ser de cos sencer, duració 90 minuts (suplement 10€).

Altres serveis que et poden interessar:

Coaching

Numerologia

Create your website with WordPress.com
Per començar